SLEPICE ZADĚLÁVANÁ S KVĚTÁKEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ SLEPICE / 




INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, l cibule, 100 g kořenové zeleniny, několik kuliček pepře, 60 g másla, 60 g hladké mouky, trochu strouhaného muškátového oříšku, 2 dl smetany, 20 g květáku, zelená petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Slepici uvaříme doměkka ve slané vodě s cibulí, zeleninou a pepřem. V kastrole na másle si připravíme světlou jíšku, okořeníme ji muškátovým oříškem, zalijeme vývarem ze slepice. Za stálého míchání přidáme smetanu, dosolíme a vaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme povařený květák rozebraný na růžičky a porce slepice. Při podávání sypeme petrželkou. Jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo brambory.

SLEPICE ZADĚLÁVANÁ S KVĚTÁKEM SLEPICE ZADĚLÁVANÁ S KVĚTÁKEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1424 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz